Yaklaşık 250 milyar dolar kişisel serveti olduğu söylenen Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman artık İngiltere’nin köklü klüplerinden olan Newcastle United ın yeni sahibi diyebilir ve bir çok tartışmayı da beraberinde getirebiliriz.Peki Prens Selman bu eylemi ile canlı bir Football Manager lık mi oynamak istiyor yoksa Kaşıkçı cinayetinin ardından imaj mı tazelemek istiyor bilinmez ama şu da bir gerçek ki hemen yanı başında Yemende hergün Binlerce insan açlıktan ölüyorken bu israf niye..
Yeni hobisidir; futbol…
Geçen gün de suudi arabistan çarşafı kaldırmıştı. Bunların yaptıklarına bazen anlam vermek imkansız bkz : konu burda
Parasıyla her şeye sahip olduğu için olamadıklarına saldırıyorlar. bu arada Newcastle united 3-4 takviyeyle güzel yerlere genç,dinamik ve oturmuş bir kadroya sahipler
Ayberkreten isminde “United” olan her takım iyi yerlere gelecekmiş gibi hissediyorum ben 🙂
premier leauge’de zor be liverppol,city ambargo koydu lige
Ayberkreten Liverpool önümüzdeki 5 sene daha şampiyon olacak gibi geliyor zaten bana. Adamlar tam şampiyon olacakken korona çıktı bunlar hep şampiyon olamasın diye… büyü var büyü..
330 milyon pounda takımı alan Arap kişisi… Sezonda transfer limitinin 250 milyon pound olduğu ve gelecek isimler arasında griezman, Uğurcan çakır, sörloth gibi isimlerin düşünüldüğü de biliniyor. İlk sene hedefleri ilk 4 içinde olup şampiyonlar ligine gitmekmiş