1 Kezban 1 Mahmutla beraber tanıdığım zamanında hiç kimse böyle youtuber falan değilken milyonlar izlenen hatta onların dışında o kadar izlenen bir dizi yoktu internette, o zamanlar emrahada ayrı bi bayılırdım 😃 hanımmm şu delivizyonu aç hele diye diziye başlarken bir klasik haline getirilen söz ile “aptal çocuk” sözü artık olmazsa olmazı olmuştu. Geçenlerde tekrar karşı karşıya geldiğim ve yeni dizisini görünce aşırı sevindim bir gruptur. Yeni dizisinin adı “Aptal Çocuk” herkese tavsiye ederim. Aptal çocuk şüüü
Zamanında müptelası olduğum dizi hee şüüü aptal başlııkk…
Şimdilerde yeni nesile uyarladıkları “Aptal Çocuk” dizisiyle an itibariye trend 4 sırada olan daha sık dizi çekmesini istediğim grup.
Şüüüü şu başlığı güncel tut Aptal jojukkk
Hadi yine iyisiniz 3.bölümü de burdan yayınlamış olayım
Anlık 4. Bölümü yayınlanan dizi, YouTube kanalından yeni bölümü yayınladılar.
Ekstra olarak kanala katıl butonu eklemişler ve en sonunda katılanların isimlerini söylüyorlar yani ücretl üye olanların.
An itibariyle Hanım şu delivizyonu aç hele time… Aptal çocuklar 6. bölümü delivizyon YouTube kanalı üzerinden yayınlandı izlenmeye gömüll. İzlemeden diyebilirimki ilerleyen zamanlarda Emrah gelecektir bana göre yani 🙂 edit: 5. bölüm yayındaymış
Delivizyon, Aptal Çocuklar 6. bölüm fragman teaser’ını yükledi. Buradan izleyebilirsiniz, yine bizi güzel şeyler bekliyor gibi 🙂 Ama biraz daha şu video dakikasını uzatsalar hiç olmazsa bi 40 dakika olsa tadından yenmez.
Vay arkadaş be. Üniversite yıllarında arkadaşlar ile sırf kafa dağıtmak için 1 kezban 1 mahmut izlerdik. Zaman ne çabuk geçiyor. Yeni bir projeye başlamalarına çok sevindim. Rabbim yollarını açık eder inşaallah.
Aptal çocuklar, 7. Bölümü yayınlanan dizi. 6. Bölümünde YouTuber olarak karşımıza çıkıyor Mahmut bakalım bundan sonra da instagremmer, Twitch yayıncısı falan da olacak mı 😂