Pandemi başvurusu
1000 TL pandemi başvuruları başladı millet adeta akın etmiş durumda bu başvurulara.
Pandemi başvurusu nasıl yapılır?
Pandemi başvuruları e-devlet üzerinden yapılmaktadır, aynı şekilde kontrolü ilerleme sürecini de e devlet üstünden kontrol edebilirsiniz.
1000 TL sosyal yardım başvurusunu ben yapabilir miyim?
Bakan Selçuk, bazı bölümlerdeki başvuruların değerlendirmeye bile alınmayacağına belirtti.
Eğer başvuru yapmak isterseniz e-devlet adresinden giriş yaparak başvurunuzu yapabilir ve sonucunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca bazı şeyler de söyledi:
Onlar kimlerdi? başvurup hazırdan 1000 TL’yi vermiş olduklarımız. Ailesinde kamu işçisi olanlar, memur olanlar, işsizlik ödeneğinden ve kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış olanlarla emekli başvurularını değerlendirmeye almayacağımızı belirtmiştik başvuru esnasında. Bu başvuru kategorilerini çıkardığımız zaman 6 milyon başvurunun yaklaşık %60 oranı değerlendirmeye alınmamış, değerlendirme dışı kalmış oldu. Bu yüzden değerlendirmeye alınan 3 milyon kişinin başvurusunu 1003 Sosyal Yardımlaşma vakfımız var, vakıflarımıza gönderdik.
Güzel başvuru tekrardan ama bana şu ana kadar olan başvurulardan hiçbir tane olumlu dönüş gelmedi, hatta bazılarından dönüş bile gelmedi. Dönüş yapılmayan başvuruyu neden yapıyorsunuz? ya da insanların ihtiyaçlarını elinizden geldiğinde çabuk getirmeye özen gösterin lütfen.
İnsanlar aç, susuz çalışmayan bir çok insanımız var, kovulanlar, para alamayanlar veya herhangi bir getirisi olmayanlar.
Bu kişilere de bir an önce yardım edilsin.