Agar.io oyunu PÜF noktaları
Agario oyununa ilk başlarda 5 6 sene öncesinde girmiştim belki daha fazla tam hatırlamıyorum, bir şeyler (yem) yiyip büyüyordum sonrasında ortak falan ediniyordum kendime haliyle büyümek istiyor insan. Sonra bir baktım insanlarda skin var 8 yazmışlar pika falan yazmışlar bende 8 yazdım bir baktım bendede skin oldu 😃 sonra 8 yazarak sürekli oynadım, 2 3 gün oynadıktan sonra çıktım ve 3-4 sene önce canım sıkılırken birden aklıma geldi, tekrardan oyuna girmeye başladım ve giriş o giriş oyunun bağımlısı oldum çıktım arkadaşlar 🙂
Oyuna başladıktan sonra ilk 1 ay alışma süreci falan sonrasında oyunu çözdüm klana falan girdim zaten ilk hafta hatta klanın ismi ULU sonra 1 hafta sonra çıktım ve ZC klanına girdim sonra orada kürt arkadaşlar vardı zc’den çıkıp onlarla oynamaya başladım KA klanına girdim sonra klan dağılınca ben PM klanını açtım ve oynamaya devam ettim sonra klanı dağıttık falan derken solo oynamaya başladım sonra tekrar klan açtım kapadım derken solo devam etmek en iyisi gibi geldi çünkü insanlarla uğraşmak gerçekten zor ve SOLO oyun zevki kadar zevk veren başka bir tarz da yok 🙂
Şu sıralar oyunu botlar mafetmiş olsa da yine zevk alarak oynanıyor ara sıra.
Link: Agar.io
Nickimi soranlar olursa: RiosenBeq ve Ww… ʬ